top of page

Over 2MOVE

Bij Dans en ontspanningsstudio 2MOVE zetten de docenten plezier, veiligheid en zelfvertrouwen voorop. Hier vandaan kun je jezelf ontwikkelen, groeien en jezelf ontplooien tot de beste versie van jezelf. Dit kan je vervolgens weer gebruiken op de dansvloer zelf of in je dagelijks leven.

2MOVE is een plek waar je je kan ontspannen, uitleven, sociale contacten kunt opdoen, even kunt reguleren of gewoon lekker aan je lichaam kunt werken.

Alle docenten bij 2MOVE werken hard aan een plek waar voor ieder wat wils is en iedereen zich welkom voelt! Hieronder stellen alle docenten zich door middel van een persoonlijk stukje voor.


Negen jaar was ik toen ik voor het eerst met een vriendin meeging naar ballet en meteen verkocht was. Enige jaren volgde ik lessen in klassiek ballet en jazzballet voor ik auditie deed voor de vooropleiding aan de Rotterdamse Dansacademie (nu Codarts). Hierna volgde ik de Havo voor muziek en dans en de docentenopleiding aan de Rotterdamse dansacademie. In 1993 ben ik afgestudeerd.


Ik begon meteen met les geven in Alblasserdam en Papendrecht en nam binnen 2 jaar (1995) deze balletschool over. Het is het mooiste wat er is om van je hobby je werk te maken. Nog altijd geniet ik van mijn werk en de afwisseling ervan.


Vanaf 3 jaar tot 70+ is er voor ieder wat wils. Van peuter / kleuter ballet tot aan moderne dans, hiphop / streetdance, jazz dance, klassiek ballet met spitsen en tap dance. Het is heerlijk om je passie met je leerlingen te kunnen delen en ik hoop dit tot in lengte van jaren te kunnen blijven doen.

Patty Kemper

Foto-van-Dagmar-Brans

Dagmar Brans

Mijn naam is Dagmar Brans, Toen ik 6 jaar oud was begon ik met Jazzballet bij de Muziekschool en toen ik wat ouder werd ging ik ook op Urban.

 

Dansen is mijn passie, daarom deed ik na de middelbare school auditie bij de dansopleiding MBO Dans in Goes en werd ik aangenomen. Op de opleiding kreeg ik iedere dag Klassiek Ballet, Moderne Dans, Jazz en Urban.

 

Na de opleiding ben ik op diverse dansscholen, basisscholen en verenigingen les gaan geven. Vanaf januari 2019 heb ik de lessen Klassiek Ballet tot 12 jaar overgenomen van Patty en geef ik Jazz/Modern en Hiphop in Nieuw Lekkerland. Het lesgeven in dans vind ik zo leuk om te doen, deze passie wil ik dan ook graag met leerlingen delen.

Carola de Wit

Ik ben Carola de Wit, 31 jaar, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb een sportopleiding gedaan en geef nu zo'n 13 jaar streetdance. Daarnaast werk ik als tandartsassistente en maak ik naamslingers voor kraamcadeau's. Vanaf januari 2020 geef ik alle streetdancelessen op de woensdag en ik ben erg enthousiast over het lesgeven bij 2MOVE!

Foto-van-Carola-de-wit
WhatsApp Image 2023-12-05 at 10.28.05.jpeg

Jasmijn Visser

Hallo allemaal, ik ben Jasmijn en geef de lessen pilates en peuterdans op woensdagochtend. Ik ben 26 jaar oud en woon in Papendrecht. Mijn passie is natuurlijk dans! Ik hou ervan steeds weer te ontwikkelen in nieuwe dansstijlen of nieuwe bewegingen te leren kennen. Het mooie is dat je deze weer mag uitdragen aan jong en oud!

 

Ik begon al vanaf mijn 4e met dansen en ben nooit gestopt. Ik heb zelf 4 jaar mbo dans in Goes mogen doen om daarna door te stromen naar HBO Lucia Marthas in Amsterdam. Ik geef graag lessen in diverse stijlen en diverse leeftijdscategorieën. Het lijkt me enorm leuk om, jou of u, in mijn lessen te ontmoeten!

bottom of page