top of page

Combinatieles Yin & Power Yoga

In deze les van 1:15 uur begin je met een rustigere vorm van Yoga (Yin), gevolgd door een krachtigere vorm (Power Yoga), om vervolgens weer af te bouwen naar een rustig einde. Een heerlijke combinatie van twee onderstaande stijlen!

Yin Yoga

Karakteristiek voor Yin Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. De lessen zijn ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling.  Aan het einde van de les zal de flow overgaan in meer statische, zachte yin yogahouding, die we wat langer aanhouden. Tijdens de yin-houdingen staan diepe stretch, bindweefselherstel en emotioneel opladen centraal. De les wordt afgesloten met een korte ontspanning en meditatie. Deze les is een ideale herfst- en winterboost voor je fysieke en emotionele weerstand.
 

Power Yoga

Power Yoga is een krachtige vorm van yoga waarin verschillende soorten oefeningen binnen de yoga gecombineerd worden. Deze stijl van yoga is actief en werkt vooral in op de spieren, die geprikkeld worden om sterker en flexibeler te worden. De houdingen worden uitgevoerd op het ritme van de adem, waardoor er een dynamisch geheel ontstaat. De les is geschikt voor iedereen, of je nu net begint of al ervaring hebt met yoga. Chantalle laat je op een bewuste manier kennismaken met je eigen kunnen en grenzen. 

bottom of page