top of page

Je wilt beter worden in dansen, snel maar ook op een plezierige manier?

1

Je bent op zoek naar een geschikte dansschool, want je vindt dansen leuk en wilt er beter in worden. Je wilt een plek waar je plezier kunt hebben en waar je vriendschap voelt. Waar je kan instappen op ieder dansniveau  van beginner tot gevorderde onder deskundige dansbegeleiding? 

 

Nou wat voor dansen geldt, geldt voor alles... Alles begint met de eerste stap, en daarna "step" na "step"...  Je bent niet voor niets hier, dus laten we de volgende stap nemen. Wie A zegt, zegt B. 

2

Als Dans en ontspanningstudio 2MOVE Papendrecht hebben wij al bijna 40 jaar ervaring en deskundigheid in het geven van dansles aan dansers in de Drechtsteden omgeving van Papendrecht, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Oud Alblas. Met 3 dansleraren geven wij dansles in Hip Hop & Streetdance, Tiktok, Ballet, Moderne Dans, Showdance, Combi-Dans, Dance Workout en 50+ Dans. 

MOVE

Danslessen op Dans en ontspanningstudio 2MOVE Papendrecht.jpg

Wie zijn Wij?

Wij zijn Patty Kemper, Dagmar Brans & Carola de Wit. Jouw dansleraren bij Dansschool 2MOVE.  Met veel passie en ervaring zetten wij ons voor de volle 110% in om jouw dansles onstspannen, leuk en leerzaam te maken.

2MOVE Papendrecht-Bij ons staat plezier voorop.jpg

Kortom, je past perfect bij onze dansschool als..

Je op zoek bent naar persoonlijke professionele begeleiding

Je danslessen wilt in een plezierige ruime dansschool

40 jaar danservaring een meerwaarde is om je dansniveau te verbeteren

Je op zoek bent naar een betaalbare dansschool in jouw omgeving

Onderdeel zijn van een gezellige behulpzame dansgroep in jouw leeftijd je leuk lijkt

Je open staat en enthousiast van optionele leuke dans events en voorstellingen

Dansles in Streetdance, Hiphop, Ballet, Moderne Dans, Showdance, Combi Dans, Dance workout, Tiktok dansjes of 50+ Dans is wat je zoekt. 

​Je het niet vervelend vindt dat de eerste dansles gratis is 

2MOVE BROCHURE

Schrijf je nu in en ontvang onze digitale brochure in de mail met meer informatie, leuke tips, dans tutorials en nog veel meer! Blijf ook op de hoogte van de meest recente acties & kortingen en ontvang ze direct in je mail. Makkelijk toch?

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
2 MOVE-Brochure.jpg
bottom of page